Pensiunea MAQ Lacul Negru

Doar pentru adulti
Descriere

Pensiunea MAQ Lacul Negru este cea mai noua unitate de cazare din statiunea Ocna Sibiului. Ea si-a deschis portile in vara anului 2017 si este destinata in exclusivitate adultilor. Pensiunea are activitate doar pe perioada sezonului estival, respectiv de la sfarsitul lunii mai pana la jumatatea lunii septembrie a fiecarui an.

Situata la 14 km de Sibiu, 10 km fata de aeroportul internațional Sibiu, 1 km de centrul localitatii Ocna Sibiului, în incinta lacurilor naturale, pe plaja.
Construita în anii 2016 – 2017, data în folosinta în 2017.
Pensiunea este formata dintr-o clădire cu doua nivele, parter și etaj și cuprinde 15 camere:
-la parter avem 7 camere standard cu paturi duble, cu suprafete cuprinse intre 18- 22 mp, Camerele de la parter au balcoane frantuzesti, aplicate;
-la etaj avem 8 camere duble superioare, cu paturi duble, cu suprafete cuprinse intre 24 – 28 mp. Camerele de la etaj au balcoane normale.
Capacitatea de cazare este de doua persoane per camera. Unele camere superioare, la etaj, permit si montarea unui pat suplimentar pentru a 3-a persoana. Solicitarea patului suplimentar se face in acelasi timp cu solicitarea de rezervare, nu la sosirea turistilor in unitate.

Solicita o rezervare la pensiunea MAQ LACUL NEGRU

Facilități exterior

-acces gratuit in incinta lacurilor naturale
-gradina
-terasa;
-2 filigorii (foisoare) in gradina unitatii;
-televizor la receptie
-Wi-Fi gratuit;

Tarifele de cazare pentru anul 2019

(tarife in lei/camera/noapte)

Tipuri de camera Masa Low Season:
24.05 – 20.06.2019 si 01.09 – 15.09.2019
Medium Season:
21.06 – 10.07.2019 si 22.08 – 31.08.2019
High Season:
11.07.2019 – 21.08.2019
Standard fara masa 130 lei/noapte; 150 lei/noapte; 210 lei/noapte;
Superioara fara masa 160 lei/noapte 180 lei/noapte; 240 lei/noapte;

Pat suplimentar (doar in unele camere superioare), tarif 50 lei/noapte.

ATENTIE: TARIFELE INCLUD TAXA DE INTRARE IN ZONA LACURILOR DE 25 LEI/PERS./ZI !!!

Atentie: In perioada 01.07 – 31.08, sejurul minim este de 3 nopti de cazare iar in restul perioadelor de minim 2 nopti !!!

In SEZONUL DE VARF intrarile se fac in zilele de joi si luni, astfel ca perioadele de sedere pot fi de 3, 4, 7, 10, 11 sau 14 nopti:
Sejur de 3 nopti cu intrare luni si iesire joi;
Sejur de 4 nopti, cu intrare joi si iesire luni;
Sejur de 7 nopti cu intrare joi sau luni;
Sejur de 10 nopti, cu intrare luni si iesire joi viitoare;
Sejur de 11 nopti, cu intrare joi si iesire luni viitoare;
Sejur de 14 nopti, cu intrare joi sau luni.
În celelalte perioade de sezon, sejurul poate începe în orice zi din săptămâna.
REDUCERI:
Unitatea acorda reduceri semnificative pentru un numar mai mare de 3 zile de sedere, in perioada sezonului de varf !

 

Solicita o rezervare la pensiunea MAQ LACUL NEGRU

Rezervare și politica de anulare

Rezervarea locurilor de cazare se face cu plata unui avans de:

50 la suta din tariful total al sejurului;

Daca rezervarea se anuleaza cu 60 zile sau mai mult inainte de data sosirii, turistul va primi inapoi intregul avans achitat. Daca rezervarea se anuleaza cu o perioada cuprinsa intre 60 zile si 30 zile inainte de data sosirii turistului, se va percepe o penalitate de 50 la suta din avansul achitat. Daca rezervarea se anuleaza cu mai putin de 30 zile inainte de data sosirii, se va percepe o penalitate de 100 la suta din avansul platit.

Pentru modificarile care privesc perioada sejurului sau durata acestuia, se va urmari politica de anulare a unei rezervari explicata in paragraful de mai sus.  In aceste cazuri, disponibilitatea nu poate fi garantata. Orice modificare care priveste durata sau perioada sejurului se considera o noua rezervare, penalizarile fiind aceleasi ca si in cazul anularii unei rezervari.

Pentru no-show, penalizarea este de 100 la suta din valoarea sejurului. Este considerat no-show neprezentarea turistului la unitatea de cazare in ziua inceperii sejurului pana la ora 20,00.

Intreruperea sejurului sau renuntarea la acesta, este penalizata cu 100 la suta din valoarea sejurului ramas.

Solicita o rezervare la pensiunea MAQ LACUL NEGRU

Aspecte importante

-Unitatea nu accepta copii cu vârsta cuprinsă intre 0 și 16 ani !!!
-Check – in este posibil începând cu ora 14,00;
-Check – out pana la ora 10,00;

-programul receptiei pentru perioada de sezon este 8,00 -16,00. Turistii sunt rugati sa ajunga la receptia pensiunii pana la ora 16,00. Daca acest fapt nu este posibil, turistii vor anunta receptia despre eventualele intarzieri. In cazul in care turistii nu anunta receptia, exista posibilitatea ca acestia sa astepte o anumita perioada de timp pana cand vor fi cazati.

-In cazul in care turistii nu se prezinta la receptia pensiunii MAQ Lacul Negru pentru e efectua check-inul pana la ora 20,00 fara un anunt in prealabil, acestia nu vor mai fi cazati, aplicand-se penalizarea de no show, respectiv pierderea intregii sume achitate in avans.

Parcarea autoturismelor se poate face in spatiul rezervat situat vis-a-vis de poarta de intrare nr. 1 de la Lacurile Naturale Ocna Sibiului si este gratuita in limita locurilor disponibile

 

Precizari cu privire la efecuarea unei rezervari online (pe site):

-Transmiterea formularului de rezervare de pe site, reprezinta doar solicitarea dvs. pentru a rezerva camera dorita, nu rezervare confirmata!!!. Rezervarea poate fi confirmata sau neconfirmata abia dupa verificarea disponibilitatii de catre unitatea de cazare. Raspunsul va fi transmis solicitantului pe email, in termen de 24 ore de la receptionarea solicitarii de rezervare. In conformitate cu prevederile legale in vigoare, pentru a finaliza rezervarea, solicitantul trebuie sa furnizeze pe email datele de facturare, respectiv: nume, prenume, adresa. Unitatea de cazare va intocmi factura fiscala de avans iar dupa achitarea avansului, rezervarea se considera ferma si garantata.

Contact :

 

E-mail: cazare@maqhotels.ro

laculnegru@yahoo.com

Telefon:+40 722.772.680

Telefon:+40 766.488.004
Solicita o rezervare la pensiunea MAQ LACUL NEGRU